Sista måndagen...

för denna termin. Sista svettningarna innan tenta, seminarium och inlämningar. Det är bara att kämpa på och ta sig i kragen en sista gång för terminen.

Varje gång man slutat skolan, oavsett om man har varit 8,12, 16 eller i mitt fall 25 så är det alltid fullt av känslor, både positiva och negativa. Självklart är det ju härligt med sommarlov fast samtidigt så är man alltid lite lessen för att man ska lämna sina kompisar.

Å det är ju lite annorlunda med sina Högskolekompisar, är ju ganska troligt att alla flyttar åt helt olika håll. Så var det ju såklart när man tog studenten också men skillnaden är ju att man vet att de kompisarna träffar man ju alltid på jul, påsk och på sommaren. Man har mer en gemensam nämnare med studentkompisarna än högskolekompisarna.

Ähhhh man ska väl egentligen inte vara orolig eftersom man vet att man alltid kommer att hänga kvar med sina riktiga kompisar oavsett om man inte ses lika ofta längre.

Det mest positiva med högskolekompisar är ju faktiskt att de är framtida kontakter i Arbetslivet, dit vi alla ska så småningom. Så egentligen bör man ju hänga kvar med alla man känner!!!
Tur att Facebook finns. hehe =)

Sammanfattningen av detta blogginlägg finns i Gyllene Tiders alla låtar... =)

Så gör som jag, ta en pluggpaus å Youtuba lite... =)


TIPS:

http://www.youtube.com/watch?v=beFPoiNn0Bs&playnext_from=TL&videos=svdnYa4DRL8&feature=rec-LGOUT-exp_fresh%2Bdiv-1r-5-HM

http://www.youtube.com/watch?v=091H5bxsaps


Ching ching //Josefine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0