Haraldsbogymnasiet

Ännu en dag på Högskolan går mot sitt slut och idag var det Haraldsbogymnasiet i Falun som vi ärade genom ett besök. Jag och Jannike (vår SP, dvs. Suveräna Praktikant) hängde i caféet tillsammans med gymnasieeleverna det tyckte vi var riktigt trevligt, eller pördigt som de lite coolare gymnasieeleverna säger. ;) 
Tur att vi kom idag för vi träffade på duktiga killar som går Hantverksprogrammet, de hade utställning på verk de gjort med en speciell träteknik där man blandar olika material för att skapa vackra mönster. De är hur duktiga som helst...

Undertecknad fick till och med hålla i SP-Jannike så hon inte skulle stoppa nåt i väskan, hon ville ta med alltihop hem och hänga upp på väggen. Men där satte jag ner foten och sa:
-Nej Jannike, så får man inte göra!

Det finns mycket man måste lära praktikanter, det är ett hårt jobb, but someone got to do it! 

Övrig prognos: Fortfarande snö men idag känns det lite bättre, snart kommer våren!

Yours truly 

Josefine


...Studiebesök...

..från Mora. Idag har vi haft besök från Mora Folkhögskola, ett tiotal studenter som ville komma och träffa oss och se på våra fina lokaler. Det var hur kul som helst och vi fick jättemånga bra frågor, enkla frågor och lite svårare frågor. En av frågorna jag och Jannike fick var om sjuksköterskestudenterna får sticka sprutor i människor under utbildningen eller om de bara får sticka i dockor till den dagen de tar examen? Hum... svårt för två mediestudenter att svara på, för själv gillar jag inte ens att få sprutor än mindre skulle jag klara av att sticka nån annan.
Kanske finns det nån sjuksköterskestudent som kan svara på detta? Vore ju bra att veta om frågan dyker upp igen. =) Det kanske inte är den vanligaste frågan vi får när vi är på resande fot men undertecknad vill faktiskt veta allt!
Besöket gick hur fort som helst, det var egentligen lite tråkigt att dagen tog slut så snabbt, det är så kul med besök. Så kom och hälsa på oss!!!!


Övrig prognos: Fortfarande SNÖ!!

Undertecknad...

//Josefine the one and only

ÄNTLIGEN...

...startar Högskolan Dalarna upp denna fantastiska blogg igen! Vad ska vi skriva om här då? Ja du, den som läser får se men här kommer vi ta upp allt som dyker upp i knölarna på oss. Idag kanske du undrar över vad som finns i mitt, Josefines, huvud. Svar: SNÖ, varför all denna snö fortfarande? Vill att det ska bli vår snart så vi kan sitta ute på gräsmattorna och plugga, det är mycke bättre och roligare för den delen.

Annars ska jag passa på att påminna er om att söka kurser och program innan den 15 april! Tänk på att studera.nu brukar ha en förmåga att knövla den 15 april så sök ett par dagar innan. =)  

Kul att bloggen är igång igen!

På återseeende..... 

//Josefine

Studentguiden Logotyp HDa
RSS 2.0