Högskolan får besök

Idag får högskolan pånytt besök av en politiker. Denna gång är det handelsminister Ewa Björling som ärar oss med ett besök. Studenter samt personal är välkomna, Ewa dyker upp i Borlänge 13.15 och i Falun 15.00.
Alltid roligt när det kommer besök av alla olika slag till högskolan. =)

Tyvärr hinner man nog själv inte närvara, men kanske är det någon av bloggens läsare som kan kommentera om det var bra eller inte.

Det tråkiga just nu är att man ser allt mindre med studenter i korridorerna både i Borlänge och i Falun. Det har väl iof sin naturliga orsak eftersom vårterminen är officiellt över nu på söndag, 6 juni.
Fast positiv som jag oftast är så på måndag börjar ju sommarterminen, då dyker det säkert upp massa nya roliga ansikten i korridorerna. Det ser jag framemot!

Övrig trevlig prognos: Jooo, nu börjar vi planera inför dagarna i augusti när de nya studenterna kommer. Det kommer som vanligt att vara bland de roligaste dagarna på året. Vill du ha information om detta, du kanske ska börja plugga hos oss nu till hösten, så är det bara att surfa in på www.du.se/welcome

Vill du redan nu besöka Dalarna så är det ett perfekt tillfälle att besöka städerna i helgen, Falun visar sig från sin bästa sida med strålande solsken och Falukalas, med livemusik, crusing m.m
I Borlänge skinner även solen och förberedelserna för Peace and Lovefestivalen är i fullgång. Har du inte semester fören efter midsommar å vill gärna komma på besök så gör det under Peace and Lovefestivalen, där hittar du ett fint tält där HÖGSKOLAN DALARNA kommer att stå!! Där kan du få hänga med Edith, schysta studenter och kanske kan du få en liten del av Douglas med dig hem.

Behöver du ett festivalpass så kan du fortfarande vara med och tävla om ett på www.scienceofdalarna.se

Good luck // Josefine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0