Ola Granfeldt på Högskolan

Mediefolket och övriga intresserade fick idag finbesök från Ola Granfeldt, Prime PR, som visade upp hur många roliga case som helst som han hade varit med och skapat. Ola är för övrigt en gammal Medie och kommunikationsstudent, det vill säga en ALUMN
Hur kul som helst att se vad studierna leder till för jobb, ibland när plugget känns för svårt och utmattande så är det bra att få bevis på att man är på väg åt rätt håll.

Tänk att en alumn från Högskolan Dalarna har träffat Kenny Starfighter, hur coolt är inte det?
Så vi här ifrån Högskolan Dalarna tackar Ola för inspirationen!

Övrig rapport gäller idag Edith. Allvarliga saker är i görningen när undertecknad för en kort stund lämnar bygget. Under Olas föreläsning var Edith riktigt illa ute, hon blev kidnappad av ett brutalt gäng Hästfanatiker som brutit sig in till Edith för att kolla om Ediths päls var äkta hästskinn eller inte. Självklart är Edith helt i fuskskinn det borde alla veta för vi gillar djur!
Som tur är fanns Douglas i närheten och kunde dokumentera denna räd som lyckligtvis slutade med att Edith kom i säkerhet. 


Douglas räddade Edith från farliga hästfanatiker. Tagna på bar gärning!   

Så ett varnande ord från Edith till er alla: Akta er för hästfanatikerna! och en hälsning till Douglas: Go Starjucie!

Over and out
//Josefine


Kommentarer
Postat av: Jannike

Herregud! Edith! Jag känner mig skyldig att jag inte var på plats, vilken tur att hon klarade sig! Det gick lite värre för dalahästarna ser jag... tur att Douglas var där!:D

2010-04-26 @ 17:51:54
URL: http://xapphire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0