Engagera dig i kåren (2)

Fått ett inlägg om en fråga angående sportföreningarna. Jag nämde att om man var sportintresserad så kunde man vara med i HIFF. HIFF sportar i Falun och vill man sporta och delta i ett socialt sammanhang i Borlänge så finns för de sportintresserade BOSS. BOSS står för Borlänge Student Sport. Båda har en medlemsavgift men båda för en mycket billig peng. Är man medlem i BOSS finns sporter som fotboll, innebandy. Man behöver bara ha ett par anständiga skor och ett galtt humör sen är det bara att tuta och köra! Ut och lek!

Vill man hellre sitta framför datorn så finns Datorföreningen till för dig. Deras största händelse är att anordna LANET för studentkårens medlemmar, Där kan jag även ge ett tips att har man frågor om datorer, datorn krånglar och har sig så kan man höra av sig till Datorföreningen!


Kurbits!


Jennifer

Kommentarer
Postat av: Andy

sport management föreningen då?

2009-08-13 @ 22:16:48
Postat av: jennifer

SPM föreningen är en programförening och riktar sig främst till de som läser inom det programmet. De jobbar för saker som gynnar dem som läser detta program, de kan tex bjuda in externa föreläsare och jobbar för att studenterna ska kunna knyta kontakter med föreningar och näringslivet. Kontakta kåren om det är något speciellt du undrar.

2009-08-13 @ 22:32:59
URL: http://hogskolandalarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0