Högskolan Dalarna drar ut på Sverige Turné

Under våren 2010 och hösten 2011 kommer vi på Högskolan Dalarna åka ut på turné. Vi kommer att besöka ett antal olika mässor och gymnasieskolor runt om i Sverige. Vi kommer också att vara verksamma ute på stan med aktiviteter . Något vi kallar kort & gott för ”Soffturné på Stan ” tillsamman med våra kära vänner Edith och Edvin. Folk kommer också få chansen att lära känna och bekanta sig med våra berömda soffor på våran lila soffturné. 

 De mässor som vi kommer att besöka är bland annat SACO mässan som hålls i Stockholm och Malmö samt Kunskap & Framtid i Göteborg. Som är bland dem tre största mässorna. Andra mässor som Högskolan kommer att delta på är TUR, GUC och Velodromia.

 Falukommun kommer att anordna en Folkhälsovecka här i Falun, Högskolan Dalarna kommer att vara med och delta genom att hålla tre intressanta föreläsningar om vardaglig motion. Detta sker onsdag den 29 september på studenternas hus Kåre.

 Under hösten 2010 kommer Öppet hus att hållas, något Högskolan Dalarna anordnar varje år i både Falun och Borlänge. Högskolan Dalarna bjuder in gymnasieelever till Högskolan för att ge dem en inblick i studentlivet och vad vi erbjuder för utbildningar här på Högskolan.

 Förutom mässor och olika gymnasiebesök kommer Högskolan Dalarna även att synas och delta i olika event och ”gippon”. För att nämna några är bland annat Runn Winter Week i februari samt Svenska skidspelen och vasaloppet i mars tre av dem olika eventen där Högskolan kommer finnas till. Andra aktiviteter där folk kan komma i konkat med Högskolan är bl.a. AXA FloorBall Cup i Falun samt den stora musik festen Peace & Love som arrangeras i Borlänge juni månad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0