Bröllopsyran som drabbat Sverige har även drabbat vår Edith.. OMG!!




Kärlek, kärlek och denna underbara kärlek som flödar över hela Sverige denna sommar har sakta men säkert smugit in mellan dörrarna här på Lugnet. Den har smugit sig längre och längre  in i korridorerna, in under skrivbord och mellan tusentals av sladdar och tillslut har den hittat Informationsavdelningen och även Ediths hem.

Kärlekstrådarna letade sig in under Ediths päls och gjorde att hon fick massa, massa konstiga bubblor i magen. Edith frågade mig för en tid sen om vad detta bubblande kunde vara?

Hum.. jag funderade länge och tyckte att: Vaddå? Soffor kan väl inte få ont i magen? Jag slutade att bjuda Edith på kaffe under rasterna och provade Pro Viva istället, det har man ju hört ska vara bra för allas magar.
Inget fungerade och jag kände mig maktlös tills jag kom på vad det var!!!...

...EDVIN!!!!! Soffan som är hos Vaktmästarna här på Lugnet i Falun. Under hela våren har ju både jag och Edith sprungit fram och tillbaka till vaktisarna med olika grejer som vi behöver hjälp med. Edith har tydligen i smyg dejtat denna charmiga soffman under våren och har nu i veckan ändrat sin status på Facebook från 'singel' till 'gift'. Så nu är det alltså officiellt och vi kan äntligen presentera honom för er kära studenter.  


Edith tar med sig Edvin till Peace and Love såklart för att träffa alla er som är sugna på lite soffchill i (förhoppningsvis) värmen.

Ja, man får gratulera det nygifta paret och hoppas på lycka och välgång i framtiden. Själv grattade jag med några nya kuddar. Tror och hoppas att de blev glada för detta. =)

Och till Edvin får jag ju dessutom hälsa Välkommen till familjen!

  INTRODUCING EDVIN...





Här är de nu, Edvin och Edith!


      



 // Love Josefine


Med en hel del festligheter i bagaget...

... rör sig snart Edith mot Borlänge igen för Peace and Lovefestivalen. Edith är lite fundersam på vad som ska tas med då det är första året Edith ska på festival.

* Kommer det att regna, behöver jag gummistövlar?
* Om det blir varmt, ska jag plocka bort pälsen eller ta med en fläkt?
* Vilka solbrillor är snyggast till lila?
* Vilka band vill jag se?

Många frågor har vår sköna Edith. Men erfarenfestivalare som man är så har jag nämnt att man bör vara förberedd för det mesta. Så nu har Edith packat gummistövlar, två olika par solglasögon (glajjer som det heter på festivalspråk) Pälsen får vara på då det ibland kan bli lite kyligt på kvällarna.
Sen är det ju bra att Edith får med sig ett eget tält. Så om du känner för att hälsa på henne under festivalen så kom till lilla torget vid Vasagatan 27!!!
Har du tur kanske du får med dig en liten del av Douglas med dig eller så kanske en chilltime med Edith lockar?? Kom förbi, Ediths mansion kommer troligen bli festivalens chilligaste och hippaste tältet på hela festivalen.

                                                                         


Vad måste man packa ner när man tänker festival? Jo, självklart ett par....

Lila Converse såklart!!


Kom och hälsa på Edith, Douglas och kanske en "hemlig gäst" vid tältet på lilla torget Vasagatan!!!! Du kommer se dem om du knallar mellan Eldorado-scenen och de andra scenerna!!!

Ching for now!! //Josefine

Den efterlängtade Avslutningsceremonin

...äntligen var det dags. Lördagen den 12 juni, 2010 blev det äntligen dags för Högskolan Dalarna tillsammans med Dalarnas Studentkår att tacka av endel av sina studenter. Tyvärr var inte vädret på topp men det kanske var som rektor Agneta Stark sa, Dalarna gråter för att några av oss ska lämna Dalarna. =)

Dagen var superrolig och kan egentligen inte beskrivas med ord så här får ni ta del av några bilder, som man många gånger hört för, en bild säger mer än tusen ord.

Till alla er som avslutade era studier hos Högskolan Dalarna säger vi tack och lycka till!!!


 Foto: Ulf Palm


 Foto: Ulf Palm

 Foto: Ulf Palm



Foto: Ulf Palm

Förberedelser!

Det är mycket som händer på högskolan just nu, bara för att sommaren är på G betyder det inte att det blir lugnt här inte! Det pysslas för fullt med alla små detaljer som ska fixas inför vår avslutningsceremoni imorgon:) vi ser fram emot att se många av er där, nu när ni tagit er igenom ett högskoleprogram så ska det självklart firas:D

Här sitter nu tre stycken små sommarnissar och pysslar med de sista förberedelserna inför morgondagen. I 5  långa timmar satt de där och slet med svet och tårar! (varning denna text kan överdriva händelserna något). Händerna blödde och solen stekte hett men ingen klagade, nej oh nej! De modiga små nissarna kämpade glatt på för att få allting klart till de studentern som nu ska lämna boet!



Vi hoppas på fint väder och många snygga studenter på Galaxen imorgon, kom ihåg att detta är er sista dag som studenter, efter detta blir ni officelt såna där vuxna människor, så ta vara på dagen och fira i hög klass, vi ses!

Signing out Jannike


Högskolan får besök

Idag får högskolan pånytt besök av en politiker. Denna gång är det handelsminister Ewa Björling som ärar oss med ett besök. Studenter samt personal är välkomna, Ewa dyker upp i Borlänge 13.15 och i Falun 15.00.
Alltid roligt när det kommer besök av alla olika slag till högskolan. =)

Tyvärr hinner man nog själv inte närvara, men kanske är det någon av bloggens läsare som kan kommentera om det var bra eller inte.

Det tråkiga just nu är att man ser allt mindre med studenter i korridorerna både i Borlänge och i Falun. Det har väl iof sin naturliga orsak eftersom vårterminen är officiellt över nu på söndag, 6 juni.
Fast positiv som jag oftast är så på måndag börjar ju sommarterminen, då dyker det säkert upp massa nya roliga ansikten i korridorerna. Det ser jag framemot!

Övrig trevlig prognos: Jooo, nu börjar vi planera inför dagarna i augusti när de nya studenterna kommer. Det kommer som vanligt att vara bland de roligaste dagarna på året. Vill du ha information om detta, du kanske ska börja plugga hos oss nu till hösten, så är det bara att surfa in på www.du.se/welcome

Vill du redan nu besöka Dalarna så är det ett perfekt tillfälle att besöka städerna i helgen, Falun visar sig från sin bästa sida med strålande solsken och Falukalas, med livemusik, crusing m.m
I Borlänge skinner även solen och förberedelserna för Peace and Lovefestivalen är i fullgång. Har du inte semester fören efter midsommar å vill gärna komma på besök så gör det under Peace and Lovefestivalen, där hittar du ett fint tält där HÖGSKOLAN DALARNA kommer att stå!! Där kan du få hänga med Edith, schysta studenter och kanske kan du få en liten del av Douglas med dig hem.

Behöver du ett festivalpass så kan du fortfarande vara med och tävla om ett på www.scienceofdalarna.se

Good luck // Josefine

Studentguiden Logotyp HDa
RSS 2.0